İNSANLAR ARASI NEGATİF ENERJİ NEDEN OLUŞUR ?



DOĞRU İNSAN KARŞINIZA ÇIKTIĞINDA NASIL HİSSEDERSİNİZ ? TAKIM RUHU NEDİR ? NEDEN BAZI İNSANLARA KARŞI NEGATİF DUYGULAR HİSSEDERİZ ? DOĞRU İNSANI  NASIL BULURUZ ? HAYATIMIZA NASIL ÇEKERİZ ?

İnsanlar arası negatif enerji

Bunun nedeni dostluk , iş anlaşmalarında ve aşk ilişkilerinde ki  takım ruhu denilen kavramdır.  Bir insanı kendinize yakın hissetmek birine karşı yoğun duygular hissetmek insanlar arası enerji transferinden  gelmektedir .Kendinizi yakın hissedip karşı taraf ile takım ruhundan telepatik bağ kurulması sanki çok uzun zaman geçirmiş gibi senin yanında rahatım ve kendimi kolay olarak ifade edebiliyorum gibi duyguların içsel olarak yaşandığı bir durumdur .insanlar arası enerji aktarımı sizi kiminle anlaşıp kiminle anlaşamayacağınız konusunda hep doğru orantılı olup asla çelişkili sonuçlar doğurmaz.

Fazla mükemmeliyetçilik takım ruhunuzdan insanlara etkileri .
Mükemmeliyetçilik tedavisi
Bazı insanlar ise takım ruhu içerisinde ki doğru insanı bulur ama fazla mükemmeliyetçi ruhu hep kendi lehine olan şeyleri görmez karşısında ki insan la mutludur ama partnerinin  ya konuşma biçimi ,tavırları yada fiziksel görünüşünden herhangi bir yeri  sürekli gözüne batar ona çok aşık olsa da sürekli ben bu şekilde istiyorum şu konuşmasını değiştirse daha da mutlu olurum diyerek  beyin içerisinde etkisel olarak rahatsız edici sinyaller hissedilir aslında karşınızdaki sizin takım ruhu dediğiniz kişiden biri onu seviyorsunuz ama beyin içerisinde ki mükemmeliyetçi duygularınızı da engelleyemiyorsanız hayatınızda bir çok fırsatı kaçırıp mutsuzluğa doğru sürüklenirsiniz  ne yazık ki bir insan tam anlamıyla dört dörtlük olamaz dört dörtlük bir ilişki maalesef ki sadece filmlerde yaşanmaktadır. Sevdiğim insan da keşke şu yanları da olsa keşke bu da olsa diyerek hem kendinizi hem karşınızdakini üzmekten başka bir sonuç alamazsınız . Mükemmeliyetçiliği lütfen atmak için elinizden gelen her şeyi yapın hastalık gibi beyninizi kökten uca rahatsız edici duygularla sömürmesine izin vermeyin .Eğer verirseniz  günden güne hayata bakış açınız hep olumsuz olarak sizi yer bitirir.. Belki de karşınızda ki insan doğru insan neden bu kötü takıntıyı atlatıp güzellikleri görmüyorsunuz ? Mükemmeliyetçilik tedavisi sizin düşüncelerinizden ibaret bunu iyileştirmek sizin elinizde ...

Doğru insanı bulmak

Doğru insan peki hayatınızda yok yalnızsınız ve siz de gönlünüzü en güzel şekilde şenlendirecek bir eş istiyorsunuz şuna inanın evrenin teorisine BENZER BENZERİ ÇEKER  boş olduğunuzda mutlaka 5 dakikanız da olsa buna ayırın evrene ben hazırım benim takım ruhumdan insanı göndere bilirsin diye sistematik sinyaller gönderip meditasyonlar yapın evren mutlaka sinyallerinizi alıp çalışmaya başlayacaktır. SAKIN şunu yapmayın evrene ben bu insanı istiyorum benim için doğru insan bu diyerek evrene şartlandırma veya çelişkili çağrışımlarda bulunmayın belki istediğiniz insan evet gelir ama ya sizin ruh eşiniz o değilse ??? sonun da yine hüsran la sonuçlanır ...Sadece benim için doğru insan kapımı çalacak diyerek doğru sinyaller gönderildiğinde ve buna inandığınızda mutlaka o gerçekleşir ama sabırlı olun belki gelecek olan insanın da size gelmesi için bazı yollar katetmesi gerekiyor. Sadece şunu bilin gelecek biliyorum diyerek kendinizi hep rahatlatın unutmayın dünya da herkesin içsel iletişimi kuvvetli bir ruh eşi bulunmaktadır.

Doğru insan karşınıza çıktığında hissedilen duygular


Karşınıza çıkan doğru insanla iletişim  onun aklını okumak gibi neler hissettiğinden tutun bir çok duyguyu bir anda yoğun olarak hissedersiniz.içsel iletişim süreci çok tan kurulmuştur kendinize izin verin ön yargı ve mükemmeliyetçiliği bırakıp an da kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PSİKOLOJİ KONUSU

Hayat kısa sizin için mücadele eden insanları bırakmayın